Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13375
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorКормош, Жолт Олександрович-
dc.contributor.authorYurchenko, Oksana M.-
dc.contributor.authorKormosh, Zholt O.-
dc.date.accessioned2017-11-27T13:21:17Z-
dc.date.available2017-11-27T13:21:17Z-
dc.date.issued2017-06-
dc.identifier.citationХімія поверхнево-активних речовин в харчовій та косметичній промисловості: методичні рекомендації до лабораторних робітдля студентів хімічного факультету / Укладачі: О.М. Юрченко, Ж.О. Кормош; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, хімічний факультет, кафедра аналітичної хімії та екотехнологій. - Луцьк : Вежа-друк, 2017. – 68 с.-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13375-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять пояснювальну записку, навчальну програму курсу, лабораторні роботи, контрольні запитання, список використаної та рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам хімічного факультету за напрямом підготовки 6.051301 “хімічна технологія”. Призначення методичних вказівок полягає в тому, щоб не лише дати уявлення студентам про будову, класифікацію, властивості поверхнево-активних речовин (ПАР), використання ПАР в різних галузях промисловості, але й ознайомити з експериментальними методами їх дослідження.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectкосметична промисловістьuk_UK
dc.titleХімія поверхнево-активних речовин в харчовій та косметичній промисловості: методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів хімічного факультетуuk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
poverhn_aktyv.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.