Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13268
Назва: Історія сакрального мистецтва
Автори: Ковальчук, Євгенія Іванівна
Kovalchuk, Yevheniia I.
Бібліографічний опис: Ковальчук Є. І. Історія сакрального мистецтва : робоча програма навчальної дисципліни професійної та практичної підготовки бакалавра галузі знань 0201 "Культура" напряму 6.020103 "Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури" / Є. І. Ковальчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства та музейної справи. - Луцьк, 2017. - 14 с.
Дата публікації: бер-2017
Дата внесення: 9-жов-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: робоча програма
сакральне мистецтво
архітектура
живопис
скульптура, пластичне мистецтво
іконографія
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Історія сакрального мистецтва» складена відповідно освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.020103 «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» і займає важливе місце в підготовці випускників історичного факультету. Основними завданнями вивчення дисципліни «Історія сакрального мистецтва» є освоєння навчального курсу «Історія сакрального мистецтва», який визначений програмою, а саме: сформувати у студентів цілісне, системне уявлення про історію та основні напрямки розвитку сакрального мистецтва, як складової культурної спадщини людства. Виробити у майбутніх спеціалістів уміння та навики працювати з музейними предметами, образотворчими джерелами. Значне місце в курсі відводиться оволодінню понятійно-термінологічним апаратом, що відображає основні напрями і особливості теми курсу. Звертається увага на висвітлення теоретичних та дискусійних проблем із врахуванням останніх наукових досліджень теми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13268
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія сакрального мистецтва.pdf657,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.