Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13093
Назва: Молекулярна та клітинна біофізика
Автори: Абрамчук, Ольга Миколаївна
Качинська, Тетяна Валеріївна
Abramchuk, Olha M.
Kachynska, Tetiana V.
Бібліографічний опис: Абрамчук О. М. Молекулярна та клітинна біофізика : термінологічний збірник / О. М. Абрамчук, Т. В. Качинська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Біологічний факультет, Кафедра фізіології людини і тварин. - 2-ге вид. перероб. та доп. - Луцьк, 2017. – 70 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 11-вер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: біофізика
молекулярна біофізика
Короткий огляд (реферат): Серeд біологічних наук важлива роль налeжить біофізиці, яка вивчає фізичні та фізико-хімічні закономірності, що лежать в основі життєдіяльності, а також первинні механізми дії фізичних факторів на живі об’єкти. Засвоєння основних розділів курсу біофізики неможливе без знання та розуміння термінів. Навчальне видання «Тематичний збірник: молекулярна та клітинна біофізика» призначено для студентів біологів денної та заочної форми навчання Східноєвропейського національного унівeрситету імeні Лeсі Українки. Термінологічний збірник включає в себе пояснення основних термінів, що стосуються питань термодинаміки, молекулярної біофізики та біофізики клітини. Термінологічний довідник побудований за алфавітним принципом, що дає змогу оперувати основними термінами вивчаючи різні розділи біофізики. Видання буде корисним не тільки студентам біологічних факультетів університетів, але також тим, хто навчається у медичних, педагогічних і сільськогосподарських інститутах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13093
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Абрамчук терм збірник 2017.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.