Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.contributor.authorTotska, Olesia Leontiivna-
dc.contributor.authorЗавада, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorZavada, Oleksandr Petrovych-
dc.date.accessioned2017-07-07T08:42:00Z-
dc.date.available2017-07-07T08:42:00Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТоцька О. Л. Побудова інтегральних показників оцінки діяльності харчової промисловості України / О. Л. Тоцька, О. П. Завада // Актуальні проблеми і перспективи розвитку економіки України : матеріали Першої наук.-практ. конф. молодих науковців, асп., здобувачів і студ., Луцьк, 13–14 листоп. 2008 р. – Луцьк, 2008. – С. 302–303.uk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.439-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12898-
dc.description.abstractПобудовано інтегральні показники якості споживання жителями регіону (чи країни) десяти груп продовольства, частки регіону в експорті чотирьох груп продовольчої продукції України, частки регіону в імпорті чотирьох груп продовольчої продукції України.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет ім. Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectінтегральні показникиuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectУкраїнаuk_UK
dc.titleПобудова інтегральних показників оцінки діяльності харчової промисловості Україниuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
thesis_12.pdf209,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.