Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12788
Назва: Історія музейної справи
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Історія музейної справи : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 0201 "Культура" напряму 6.020103 "Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури" / В. В. Надольська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2016. - 22 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 13-чер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: історія музейної справи
робоча програма
методи та та засоби діагностики успішності навчання
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є процеси формування і розвитку музеального феномену, його сучасних форм; історія появи музеїв, їх функціонування в різних політичних і соціально-економічних умовах. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Передумови становлення і розвиток музейництва до початку ХІХ ст. 2. Розвиток музейної справи у ХІХ – на початку ХХІ ст. Метою викладання навчальної дисципліни «Історія музейної справи» є з’ясування і вивчення студентами процесів формування і розвитку музеальності, появи та інституціалізації у 4 різних регіонах світу музеїв, особливостей їх розбудови як соціокультурного інституту, його місця і ролі в кожній конкретній історичній епосі. Основними завданнями вивчення дисципліни «Історія музейної справи» є зсвоєння студентами вузлових питань історичної музеології, закономірностей та передумов появи музеїв, особливостей діяльності музеїв у різних країнах світу; оволодіння методикою і методологією систематики та типології, аналізу досліджуваних історичною музеологією процесів і явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12788
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Istoria muz spravy 2016 Nadolcka V.pdf3,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.