Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12747
Назва: Попит та пропозиція на регіональних ринках нерухомості
Автори: Стрішенець, Олена Миколаївна
Павлов, Костянтин Володимирович
Strishenets, Olena M.
Pavlov, Kostyantyn V.
Бібліографічний опис: Стрішенець О. М. Попит та пропозиція на регіональних ринках нерухомості / О. М. Стрішенець, К. В. Павлов // Теорія та практика менеджменту безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (18 травня 2017 р.) / Відп. ред. проф. Л.М. Черчик. – Луцьк, 2017. – С. 211-213.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 8-чер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: попит
пропозиція
нерухомість
нерухоме майно
регіональний ринок
регіональний ринок нерухомості
Короткий огляд (реферат): Формуючи ринкові індикатори впливу на економічне зростання держава всіляко старається забезпечити прозоре конкурентне середовище. Конкуренція являє собою змагання покупців та продавців на ринку за найбільш сприятливі для них умови та обмежує можливості зловживання через об’єктивне та саморегулююче ціноутворення. З огляду на невід’ємність конкуренції в ринковій системі господарювання варто визначити особливу складність її забезпечення на такому специфічному ринку, як нерухомість. Пояснення цьому полягає в тому, що регіональні ринки нерухомості характеризуються територіальними дефініціями, нерівномірністю та строкатістю сегментів нерухомості, відсутністю державних інвестицій, втручанням монопольних структур, низьким рівнем обміну та інформатизованості проведених операцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12747
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5_strishenez_olena_tezy.pdf140,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.