Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12701
Назва: Місце та значення політичного лідера в управлінських процесах
Автори: Стрішенець, Олена Миколаївна
Токарчук, М.А.
Бібліографічний опис: Токарчук М. А. Місце та значення політичного лідера в управлінських процесах / М. А. токарчук, О. М. Стрішенець // Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень : матеріали ХI Міжнар. наук.-практ. конф. студ. і асп. (16−17 травня 2017 року) / М-во освіти і науки України, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Наук. т-во студ. і асп. ; [оргком. конф.: І. Я. Коцан та ін.]. - Луцьк, 2017. - С. 806-809.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 6-чер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: управліннські процеси
політичний лідер
Короткий огляд (реферат): Трансформації у сфері соціальної економіки та політики, як на глобальному рівні, так і в Україні, зокрема, ставлять підвищені вимоги до вищих керівних кадрів, їх рівня підготовки, особистих якостей. Існує тісний взаємозв’язок між змінами державно-суспільних відносин та вимогами до керівників у системі державного управління. А ефективність державного управління, міра його впливу на суспільні процеси, не в останню чергу залежить від психологічної готовності управлінської еліти виконувати управлінські функції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12701
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Зміст.pdf149,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
806-809.pdf141,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.