Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12691
Назва: Історія країн Центральної та Південно-Східної Європи в середні віки та новий час
Автори: Бортнікова, Алла Василівна
Bortnikova, Alla V.
Бібліографічний опис: Бортнікова А. В. Історія країн Центральної та Південно-Східної Європи в середні віки та новий час : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки «Бакалавра» галузі знань 03 "Гуманітарні науки" спеціальності 032 «Історія та археологія» освітня програма "Історія, європеїстика, археологія" / А. В. Бортнікова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2017. - 21 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 6-чер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: слов’яни
гусити
народи Центрально-Східної Європи
слов’янська колонізація на Балканах
«солунські брати»
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Історія країн Центральної та Південно-Східної Європи середніх віків та нового часу» є формування у студентів ґрунтовного комплексу знань і цілісного уявлення про розвиток історичного процесу в Центральній і Південно-Східній Європі в середні віки та новий час на основі різнобічного аналізу його політичних, економічних, соціальних та етнокультурних складових. Основними завданнями вивчення дисципліни «Історія суспільно-політичних вчень» є: сформувати знання майбутніх спеціалістів-істориків про місце і роль народів Центральної і Південно-Східної Європи у цивілізаційному розвитку європейського континенту; визначити головні чинники формування державності у південних і західних слов’ян, основні напрями, віхи і результати попередніх досліджень проблеми; виявити особливі риси суспільно-політичних, релігійно-етнічних, соціально-економічних та культурних відносин від найдавнішого часу до кінця ХVІІІ століття; виробити власну позицію по відношенню до дискусійних проблем історії Центральної і Південно-Східної Європи в середні віки та ранній новий час.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12691
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія країн Цент та Пі.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.