Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/126
Назва: Міжнародні відносини та світова політика. Ч. 1. Від найдавніших часів до Першої світової війни
Автори: Моренчук, Андрій Анатолійович
Morenchuk, A. A.
Бібліографічний опис: Моренчук, А. А. Міжнародні відносини та світова політика. Ч. 1. Від найдавніших часів до Першої світової війни [Електронний ресурс] : інтеракт. навч.-метод. комплекс для студ. наступ. напрямів підготов. та спец.: країнознавство, міжнародні економічні відносини, міжнародна інформація / А. А. Моренчук ; Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Каф. країнознавства і міжнар. відносин. - Вид. 2-е, доповн. і виправл. - Електрон. дані . - Луцьк, 2011 .
Дата публікації: 10-жов-2012
Дата внесення: 10-жов-2012
Теми: міжнародні відносини
світова політика
історія міжнародних відносин
інтерактивний навчально-методичний комплекс
international relations
interactive educational-methodical complex
history of international relations
World politics
Короткий огляд (реферат): Інтерактивний навчально-методичний комплекс спрямований на полегшення освоєння студентами курсу "Міжнародні відносини та світова політика". Складається з кількох структурних елементів: 1. Робоча навчальна програма в яку включено тематику лекцій з їх короткими анотаціями, теми та завдання семінарських занять, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання та ін. 2. Цикл лекцій з курсу у вигляді електронних презентацій представлених у форматі Power Point з коротким викладом фактичного матеріалу, ілюстраціями у вигляді схем, таблиць, рисунків, історичних карт, відеофрагментів тощо. Навігація і запуск лекцій здійснюється безпосередньо з робочої навчальної програми через виділені у вигляді гіперпосилань назви тем лекцій (шляхом натискання їх курсором мишки із нажатою клавішею Ctrl). 3. Тестові завдання забезпечують здійснення контролю над рівнем засвоєння знань. Розміщені в кінці робочої навчальної програми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/126
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
morenchuk.zip196,19 MBzipПереглянути/відкрити
morenchuk.pdf112,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Readme!!.txt119 BTextПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.