Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12443
Назва: Теорія держави і права
Автори: Коренга, Юлія Володимирівна
Korenha, Yuliia V.
Бібліографічний опис: Коренга Ю. В. Теорія держави і права : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0301 Соціально-політичні науки напряму підготовки 6.030104 – Політологія / Ю. В. Коренга ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра теорії та історії держави і права. - Луцьк, 2016. - 28 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 29-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: поняття теорії держави і права
закономірності виникнення і розвитку держави і права
закономірності функціонування держави і права
правосвідомість
Короткий огляд (реферат): Теорія держави і права є фундаментальною наукою, яка має методологічне значення для всіх галузей знань про державу і право та базовою навчальною дисципліною для підготовки фахівців за спеціальністю 6. 030104 “Політологія”. Вивчення студентам даної навчальної дисципліни закладає теоретичні підвалини для подальшого вивчення галузевих юридичних наук, формує навички аналізу державно- правових явищ. Навчальна дисципліна спрямована на формування цілісного розуміння основних закономірностей виникнення, розвитку і функціонування держави і права та оволодіння понятійним апаратом теорії держави і права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12443
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
програма_політологи.pdf719,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.