Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12436
Назва: Психологія управління
Автори: Кульчицька, Анна Валеріївна
Kulchytska, Anna V.
Бібліографічний опис: Кульчицька А. В. Психологія управління : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.15010002 «Державна служба» галузі знань 1501 «Державне управління» / А. В. Кульчицька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної та соціальної психології. - Луцьк, 2016. - 6 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 29-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є психологія управління як наука, її прикладні завдання, психологічні проблеми в організаціях різного типу і на різних стадіях життєвого циклу. Метою викладання навчальної дисципліни “Психології управління” є ознайомити студентів з психологічними особливостями процесу управління, показати закономірності соціальної взаємодії в організації, навчити застосовувати методи психологічного дослідження в роботі з персоналом. Основними завданнями вивчення дисципліни “Психології управління” є : ознайомлення з теоретичними підходами, експериментальними та прикладними дослідженнями в галузі психології управління; оволодіння методами психодіагностики в роботі з персоналом організації; засвоєння основних психологічних закономірностей управлінської діяльності, лідерства та керівництва; засвоєння навичок психологічного аналізу роботи та робочого середовища; діагностика поведінки працівників в організації; аналіз організаційної структури організації та її психологічного змісту; засвоєння основних методів саморегуляції в роботі керівників; оволодіння технологією формування організаційної культури; оволодіння навичками постановки і вирішення дослідницьких завдань в галузі психології управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12436
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психол_управл.pdf199,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.