Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12433
Назва: Україна у процесах євроінтеграції
Автори: Бусленко, Василь Володимирович
Buslenko, Vasyl V.
Бібліографічний опис: Бусленко В. В. Україна у процесах євроінтеграції : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.03010401 "Політологія" / В. В. Бусленко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра політології та державного управління. - Луцьк, 2015. - 11 с.
Дата публікації: жов-2016
Дата внесення: 29-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: європейська інтеграція
Україна
зовнішня політика
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є аналіз особливостей виникнення, розвитку і трансформації процесів європейської інтеграції, сучасної співпраці України з країнами Європейського Союзу, головних проблем і перспектив її вступу до ЄС. Основними завданнями вивчення дисципліни є : дослідження витоків інтеграційних процесів у післявоєнній Європі; аналіз процесів розширення і трансформації ЄС; формування навичок використання понять і категорій, що застосовуються у сфері міжнародних відносин та створення умов для проведення самостійного аналізу окремих аспектів зовнішньополітичного курсу України; на основі аналізу фактичного стану справ розвитку геополітичних процесів формування у студентів чітких понять і розуміння реальних можливостей співробітництва з ЄС; з’ясування основних повноважень Європейської Ради, Ради Міністрів, Єврокомісії, Європарламенту, Суду Європейської спільноти та інших органів ЄС; визначення критеріїв вступу до ЄС — географічного, політичного, економічного, правового, критерію абсорбції; окреслення головних етапів вступу України до ЄС; розкриття сутності Європейської політики сусідства і шляхів її реалізації для України; з’ясування рівня співробітництва України та ЄС в політичній, економічній, культурно-освітній сферах; визначення проблем і перспектив вступу України до ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12433
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
program1.PDF4,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.