Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12428
Назва: Професійні моделі діяльності соціального психолога
Автори: Кульчицька, Анна Валеріївна
Kulchytska, Anna V.
Бібліографічний опис: Кульчицька А. В. Професійні моделі діяльності соціального психолога : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 053 «Психологія» освітня програма Психологія / А. В. Кульчицька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної та соціальної психології. - Луцьк, 2016. - 7 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 26-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є: професійні моделі діяльності соціального психолога в тому числі загальні питання підготовки фахівців з соціальної психології та особливості діяльності соціального психолога в різних сферах суспільної практики. Метою викладання навчальної дисципліни “Професійні моделі діяльності соціального психолога” – забезпечення професійної компетентності майбутніх соціальних психологів шляхом глибокого оволодіння знаннями, а також сформування уміння та навичок щодо роботи в даній галузі; формування попередніх знань про професію психолога та соціального психолога зокрема, його роботу та оволодіння її основами під час навчання у вузі. Дати уявлення про зміст і процес надбання професії соціального психолога у вузі, покласти початок опануванню студентами системою наукових психологічних понять, отримати уявлення про відмінності житейської, наукової і практичної психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12428
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проф_моделi_соц.психол.pdf249,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.