Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12426
Назва: Новітня історія України (1964 - сьогодення)
Автори: Пхиденко, Ігор Станіславович
Pkhydenko, Ihor S.
Бібліографічний опис: Пхиденко І. С. Новітня історія України (1964 р. - сьогодення) : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напрямів 6.020302 "Історія", 6.020103 "Музейна справа та охорона пам’яток історії і культури" / І. С. Пхиденко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра нової та новітньої історії України. - Луцьк, 2017. - 21 c.
Дата публікації: тра-2017
Дата внесення: 26-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: перебудова
гласність
Радянський Союз
Український Народний Рух
Конституція
Незалежна Україна
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є системне і послідовне вивчення, формування у студентів ґрунтовного комплексу знань основних подій і явищ новітньої історії України, розкриття своєрідностей та закономірностей розвитку історичного процесу в Україні періоду від 1964 р. до сьогодення. Завдання курсу: дати студентам цілісні знання про основні напрямки, тенденції та закономірності новітньої історії України (1964 р. - сьогодення); розкрити зміст становлення та розвитку державотворчого процесу в Україні періоду здобуття незалежності та на сучасному етапі; показати органічну єдність і водночас специфіку новітньої історії України в загальноєвропейському контексті; визначити роль і місце України у світових глобалізаційних процесах; ознайомити студентів із досягненнями вітчизняної та зарубіжної історичної науки з проблем новітньої історії України (1964 р. - сьогодення); сформувати у студентів глибоке і об’єктивне розуміння вітчизняної історії, сприяти розширенню кругозору, повноцінного, цілісного сприйняття історичних подій у світі і у власній країні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12426
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новіт_іст_Укр1964-сьогод.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.