Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12406
Назва: Історія Волині
Автори: Понєдєльник, Лариса Анатоліївна
Poniedielnyk, Larysa A.
Бібліографічний опис: Понєдєльник Л. А. Історія Волині : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 032 «Історія та археологія», 014 "Середня освіта (Історія)" освітня програма "Історія, правознавство, суспільствознавство", освітня програма "Історія, європеїстика, археологія" / Л. А. Понєдєльник ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра нової та новітньої історії України. - Луцьк, 2017. - 17 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 25-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Волинь
Галицько-Волинське князівство
Луцьк
соціально-економічний розвиток
культурно-освітній розвиток
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є спрямування навчання шляхом вибору основних проблем і тем з історії краю, на основі яких допомогти студентам опанувати окремі історичні поняття і категорії. Знання з історії Волині, соціально-політичного, економічного та культурного розвитку краю, надасть змогу студентам не лише краще орієнтуватися в житті, а й сприятиме в них вихованню патріотичних почуттів. Основні завдання: розкрити суть і значення соціально-політичних, економічних і культурних аспектів розвитку краю; проаналізувати поєднання теоретичної підготовки з історико-краєзнавчою роботою; висвітлити перегляд і аналіз сучасних процесів і становища краю та його місця в сучасному політичному житті держави та утворення світової історії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12406
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія Волині 2017 (1).pdf888,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.