Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12400
Назва: Радянський тоталітаризм: ґенеза та функціонування
Автори: Баран, Володимир Кіндратович
Baran, Volodymyr K.
Бібліографічний опис: Баран В. К. Радянський тоталітаризм: ґенеза та функціонування : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальністі 032 "Історія та археологія", 014 "Середня освіта (Історія)" освітня програма "Історія, правознавство, суспільствознавство", освітня програма "Історія, європеїстика, археологія" / В. К. Баран ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра нової та новітньої історії України, - Луцьк, 2017. - 14 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 25-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: тоталітаризм
номенклатура
партія
ідеологія
"воєнний комунізм"
цензура
пропаганда
диктатура
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Радянський тоталітаризм: ґенеза та функціонування» належить до переліку нормативних дисциплін і спрямована на вивчення студентами ключових проблем історії тоталітаризму, його сутності й соціально-політичної природи, становлення й розвитку впродовж 1917–1991 рр., впливу на радянське суспільство та загальні політичні процеси у Європи та світі, з’ясування його політичного, економічного і духовного, ментального впливу на сучасність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12400
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радянський тоталітаризм.pdf905,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.