Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12399
Назва: Вступ до спеціальності
Автори: Кінд-Войтюк, Наталія Василівна
Kind-Voitiuk, Nataliia V.
Бібліографічний опис: Кінд-Войтюк Н. В. Вступ до спеціальності : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра з спеціальності 8.02030201 "Історія" / Н. В. Кінд-Войтюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра нової та новітьої історіі України. - Луцьк, 2016. - 21 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 25-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: історія
історичні джерела
дослідження
рукопис
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “Вступ до спеціальності” є ознайомлення студентів із змістом навчальної програми, змістом основних понять і напрямками навчального процесу по підготовці майбутніх спеціалістів-істориків. Основними завданнями вивчення дисципліни “Вступ до спеціальності” є засвоєння студентами знань на рівні вищої школи про предмет, принципи і особливості історичної науки, про її суспільну роль і значення. Студенти знайомляться також із проблемами методології та філософськими основами історичної науки, з категоріальним апаратом та основними поняттями і термінами. Одержують елементарні знання з проблем джерелознавства, знайомляться із системою наукових історичних установ та культурно-освітніх закладів історичного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12399
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вступ до спеціальності..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.