Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12398
Назва: Історія політичних партій і рухів в Україні ХХ ст.
Автори: Кучерепа, Микола Михайлович
Kucherepa, Mykola M.
Бібліографічний опис: Кучерепа М. М. Історія політичних партій і рухів в Україні ХХ століття : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 032 «Історія та археологія», 014 "Середня освіта (Історія)" освітня програма "Історія, правознавство, суспільствознавство", освітня програма "Історія, європеїстика, археологія" / М. М. Кучерепа ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра нової та новітньої історії України. - Луцьк, 2017. - 46 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 25-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: партія
влада
суспільний рух
ідеологія
політична програма
електорат
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є поглиблення знань студентів з новітньої історії України, вивчення передумов утворення, програмних засад і практичної діяльності політичних партій і рухів в Україні у XX столітті, вдосконалення умінь і навичок студентів аналізувати і співставляти історичний матеріал та використання набутих знань у практичній роботі. Мета спецкурсу визначає наступні завдання: сприяти розвиткові у студентів історичного мислення, вміння систематизувати матеріал; ознайомити студентів з фактологічним та аналітичним матеріалом з історії політичних партій і рухів в Україні у ХХ ст.; простежити основні етапи становлення політичних партій і рухів; детальне вивчення особливостей програмних стратегічних завдань та тактичних прийомів, які застосовували політичні партії і рухи в Україні у XX столітті; висвітлити структуру і зміст створення, поширення, та соціальні функції рухів, громадських товариств, організацій і об’єднань; сприяти вдосконаленню навичок аналізувати і систематизувати історичний, матеріал, співставляти його і орієнтуватися у політичній структурі українського суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12398
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія політичних партій і рухів в Україні ХХ ст..pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.