Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12392
Назва: Історія релігії та церкви в Україні в давні часи та добу середньовіччя
Автори: Рудянин, Іван Петрович
Rudjanyn, Ivan P.
Бібліографічний опис: Рудянин І. П. Історія релігії та церкви в Україні в давні часи та добу середньовіччя : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 0203. Гуманітарні науки напряму 6.020302 «Історія» / І. П. Рудянин ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра археології, давньої та середньовічної історії України. - Луцьк, 2016. - 14 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 24-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: релігія в Україні
церква в Україні
історія релегії та церкви
Короткий огляд (реферат): Мета курсу полягає у всебічному висвітленні проблеми становлення та розвитку релігійного та церковного життя в Україні від найдавніших часів до початку визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького. У зв’язку з цим він спирається на знання студентів із нормативного курсу «Давня та середньовічна історія України». Завдання: опрацювати основну джерельну базу та історіографію з даної дисципліни; проаналізувати основні етапи становлення та розвитку релігії та церкви на теренах України; простежити еволюцію релігійних поглядів українського населення та визначити основні чинники, які вплинули на цей процес; дослідити діяльність основних релігійних осередків, що діяли на території України у зазначений період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12392
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІРЦ робоча.pdf391,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.