Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12391
Назва: Історична географія
Автори: Каліщук, Оксана Миколаївна
Kalishchuk, Oksana M.
Бібліографічний опис: Каліщук О. М. Історична географія : робоча програма нормативної навчальної дисципліни освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 03 гуманітарні науки спеціальності 032 історія та археологія освітньої програми історія, європеїстика, археологія / О. М. Каліщук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра археології, давньої та середньовічної історії України. - Луцьк, 2017. - 44 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 24-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: джерела історичної географії
історична карта
природно-географічний фактор в історії
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни є ознайомлення студентів-першокурсників зі спеціальною галуззю історичної науки, що досліджує взаємодію природи та людини, вплив географічного середовища на розвиток людського суспільства, використання людиною природи у своїй діяльності впродовж всієї її історії; дати студентам знання про просторову сторону історичного процесу і пов’язати їх з певними територіями, а також вивчити географію історичного минулого людства в різні хронологічні періоди його існування. В основу курсу покладено проблеми історичної географії, пов’язані з основними курсами та розділами світової та вітчизняної історії. Питання, винесені на заняття, повинні допомагати студентам зрозуміти поняття простору в житті суспільства. Практичні заняття мають на меті ознайомити студентів з наявними мапами, атласами, альбомами тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12391
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Істор. геогр._роб. прогр.pdf547,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.