Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12383
Назва: Історія зарубіжних політичних вчень : робоча програма
Автори: Бортнікова, Алла Василівна
Bortnikova, Alla V.
Бібліографічний опис: Бортнікова А. В. Історія зарубіжних політичних вчень : робоча програма нормативної навчальної дисципліни для студентів підготовки «Бакалавр» галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальність 6.040300 «Політологія» / А. В. Бортнікова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2017. - 20 с.
Дата публікації: бер-2017
Дата внесення: 23-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: розвиток зарубіжних політичних вчень
хронологія історії зарубіжних політичних вчень
дослідження проблем свободи, права, політики, держави
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Історія зарубіжних політичних вчень» є формування у студентів ґрунтовного комплексу знань і цілісного уявлення про зародження і розвиток зарубіжних політичних вчень як важливих складових частин духовної культури людства від найдавніших часів до сьогодення. Основні завдання вивчення дисципліни: сформувати знання майбутніх спеціалістів-політологів про політико-правовий досвід минулого; визначити головні чинники, основні напрями, віхи і результати попередніх досліджень проблем свободи, права, політики, держави; виявити особливі риси політичних поглядів від найдавнішого часу до XXI ст.; виробити власну позицію по відношенню до дискусійних проблем історії зарубіжних політичних вчень; показати як ідеї і досягнення минулого впливають на сучасні політичні погляди, на теорію і практику наших днів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12383
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бортнікова вчення.pdf6,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.