Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12377
Назва: Спеціальний музичний інструмент (бандура) : методичні рекомендації на тему «Особливості перекладення, вивчення та виконання вокально-інструментального твору у класі бандури (на прикладі Арії Одарки «Нема мені порадоньки» з опери «Купало» А.Вахнянина)
Автори: Сточанська, Мирослава Петрівна
Чернецька, Наталія Григорівна
Бібліографічний опис: Сточанська М. П. Спеціальний музичний інструмент (бандура) [Ноти] : метод. рек. [для самостійної роботи на тему «Особливості перекладення, вивчення та виконання вокально-інструментального твору у класі бандури (на прикладі Арії Одарки «Нема мені порадоньки» з опери «Купало» А. Вахнянина)] / М. П. Сточанська, Н. Г. Чернецька. – Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 36 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 22-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: музичний інструмент
бандура
художньо-виконавський репертуар
вокально-інструментальний твір
інтерпретаційні труднощі
виконавська майстерність
Короткий огляд (реферат): Видання містить короткий аналіз музичного твору, практичні поради щодо особливостей успішного перекладення для голосу і бандури, вивчення та виконання вокальних та інструментальних партій твору, ефективного подолання вокально-технічних, інтонаційних, ансамблевих (голос-бандура), інтерпретаційних труднощів. Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи та носять навчально-методичний характер. Рекомендовано студентам-бандуристам галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» для підготовки «Магістра». Видання спрямоване на удосконалення технічної та виконавської майстерності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12377
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rek_ariia.pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.