Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12364
Назва: Історія Східної Європи в середні віки
Автори: Ткачук, Анатолій Петрович
Tkachuk, Anatolii P.
Бібліографічний опис: Ткачук А. Історія Східної Європи в середні віки: навчально-методичний посібник для студентів історичного факультету / А. П. Ткачук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Історичний факультет. – Луцьк : Терен, 2014. – 188 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 19-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник з історії Східної Європи в середні віки призначений для ефективної організації самостійної роботи студентів історичного факультету. Подаються робоча програма нормативної навчальної дисципліни, теми лекцій та семінарських занять з розгорнутим списком літератури та рекомендаціями до самостійної роботи над темою, питання для підсумкового контролю, тематика курсових робіт, широкий список наукової літератури рекомендованої для самостійного опрацювання. Для оптимізації самостійної роботи студентів та допомоги в підготовці до проміжного і підсумкового контролю подаються тестові завдання до відповідних тем змістових модулів. Для студентів та викладачів історичного факультету.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12364
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткачук А. П. НМК.pdf770,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.