Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12302
Назва: Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Кулинич, Мирослава Богданівна
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ф-т економіки та упр., Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека ; упоряд. М. Б. Кулинич. - Луцьк, 2017. - 271 назва.
Дата публікації: 3-тра-2017
Дата внесення: 3-тра-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
ББК: 65я1
Теми: облік в торгівлі
облік в сільському господарстві
особливості обліку
облік туристичної діяльності
організація обліку в аптеках
бібліографічні видання
Короткий огляд (реферат): Подано бібліографічні матеріали по специфічних особливостях окремих видів економічної діяльності та можливості вибору оптимальної форми обліку на підприємствах конкретного галузевого спрямування. Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію до освітньо-професійної програми підготовки ступеня бакалавра за напрямом «Облік і аудит» (Інститут економіки та управління СНУ ім. Лесі Українки) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Описи із фондів бібліотеки мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури, а в електронних ресурсах вказано повну їхню адресу та дату звернення до документа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12302
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Accounting_vd.pdf509,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.