Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемчук, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorКрюков, Віталій Лукіч-
dc.contributor.authorСологор, Катерина Андріївна-
dc.contributor.authorDemchuk, Volodymyr V.-
dc.contributor.authorKryukov, V. L.-
dc.contributor.authorSolohor, Kateryna A.-
dc.date.accessioned2013-05-28T11:37:34Z-
dc.date.available2013-05-28T11:37:34Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationДемчук, В. В. Дослідження особливостей формування соціоекологічної культури працівників підприємств харчової промисловості / В. В. Демчук, В. Л. Крюков, К. А. Сологор // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; відп. ред. І. Я. Коцан. - Луцьк, 2008. - № 3 : Біологічні науки. - С. 294-297. - Бібліогр.: 4 назви.uk_UK
dc.identifier.otherУДК 502.1:664:65.012.124-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1228-
dc.descriptionРоботу виконано на кафедрі екології та охорони навколишнього середовища ВНУ ім. Лесі Українкиuk_UK
dc.description.abstractФормування певного рівня екологічної культури є важливим для працівників підприємств харчової промисловості, оскільки на можливість вирішення екологічних проблем підприємства та якість його продукції впливає не лише технологія виробництва, а й рівень екологічної культури працівників, їх ставлення до проблем екології й розуміння ними їх значення. Методом екологічного анкетування було досліджено рівень екологічної культури працівників Ратнівського молокозаводу Волинської області. The formation of the certain level of ecological culture is important for the workers of the enterprises of the food-processing industry, ecause not only „know-how”, but also the level of ecological culture of workers, their attitude to problems of ecology and understanding them their value influence the opportunity of the ecision of ecological problems of the enterprise and the quality of its production. The level of ecological culture of workers of the Ratniv dairy plant of Volyn region have been investigated by the method of ecological questioning.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectекологічна культураuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectекологічне анкетуванняuk_UK
dc.subjectecological cultureuk_UK
dc.subjectfood-processing industryuk_UK
dc.subjectecological questioninguk_UK
dc.titleДослідження особливостей формування соціоекологічної культури працівників підприємств харчової промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation Particularities of Formation Social-Ecological Culture of Workes of Enterprises of the Food-Processing Industryuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Demchuk_2008.pdf346,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.