Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1228
Назва: Дослідження особливостей формування соціоекологічної культури працівників підприємств харчової промисловості
Інші назви: Investigation Particularities of Formation Social-Ecological Culture of Workes of Enterprises of the Food-Processing Industry
Автори: Демчук, Володимир Васильович
Крюков, Віталій Лукіч
Сологор, Катерина Андріївна
Demchuk, Volodymyr V.
Kryukov, V. L.
Solohor, Kateryna A.
Бібліографічний опис: Демчук, В. В. Дослідження особливостей формування соціоекологічної культури працівників підприємств харчової промисловості / В. В. Демчук, В. Л. Крюков, К. А. Сологор // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; відп. ред. І. Я. Коцан. - Луцьк, 2008. - № 3 : Біологічні науки. - С. 294-297. - Бібліогр.: 4 назви.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 28-тра-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: екологічна культура
харчова промисловість
екологічне анкетування
ecological culture
food-processing industry
ecological questioning
Короткий огляд (реферат): Формування певного рівня екологічної культури є важливим для працівників підприємств харчової промисловості, оскільки на можливість вирішення екологічних проблем підприємства та якість його продукції впливає не лише технологія виробництва, а й рівень екологічної культури працівників, їх ставлення до проблем екології й розуміння ними їх значення. Методом екологічного анкетування було досліджено рівень екологічної культури працівників Ратнівського молокозаводу Волинської області. The formation of the certain level of ecological culture is important for the workers of the enterprises of the food-processing industry, ecause not only „know-how”, but also the level of ecological culture of workers, their attitude to problems of ecology and understanding them their value influence the opportunity of the ecision of ecological problems of the enterprise and the quality of its production. The level of ecological culture of workers of the Ratniv dairy plant of Volyn region have been investigated by the method of ecological questioning.
Опис: Роботу виконано на кафедрі екології та охорони навколишнього середовища ВНУ ім. Лесі Українки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1228
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Demchuk_2008.pdf346,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.