Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11990
Назва: Художньо-прикладна графіка. Техніки, методи та прийоми роботи.
Автори: Чихурський, Анатолій Сергійович
Chykhurskyi, Anatolii S.
Бібліографічний опис: Чихурський А. С. Художньо-прикладна графіка. Техніки, методи та прийоми роботи / А. С. Чихурський – Луцьк : ПВД «Твердиня», 2013. – 92 с.
Дата публікації: 17-жов-2013
Дата внесення: 7-бер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки
Теми: Графіка
Синтез образотворчих мистецтв
графічні матеріали
графічні техніки
графічні прийоми
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення графічних технік і технологій відповідно до програми курсу та навчого плану.Автор подає художньо-прикладу графіку, як основу пласичних мистецтв, з визначенням її місця в ієрархіїї художньої творчості та місця в історичному художньому прцесі, а також рекомендує власну методику роботи та знайомить із застосуванням технічних прийомів роботи,технологіями і графічними матеріалами. Автор подає художньо-прикладну графіку як основу пластичних мистецтв, з визначенням її місця в ієрархії художньої творчості та місця в історичному художньому процесі, а також рекомендує власну методику роботи та знайомить із застосуванням технічних прийомів роботи, технологіями і графічними матеріалами. Адресовано для студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво», педагогічних навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11990
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chikhurskiy.pdf4,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.