Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11740
Назва: Психологічна готовність до професійної діяльності майбутніх психологів
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Mudryk, Alla B.
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б. Психологічна готовність до професійної діяльності майбутніх психологів / А. Б. Мудрик // Актуальні проблеми соціалізації особистості : матеріали ІІ науково-практичного семінару (20 травня 2015 року) / За заг. ред. Л.В.Засєкіної. – Луцьк : ПП Іванюк В.П., 2015. - С. 58–62.
Дата публікації: 20-тра-2015
Дата внесення: 20-лют-2017
Теми: готовніть
психологічна готовність до професійної діяльності
особистісна готовність
Короткий огляд (реферат): В умовах інноваційних перетворень в Україні змінюється і стратегія підготовки фахівців, у тому числі й у сфері психологічної освіти. Увагу сучасних дослідників звернено на підготовку фахівців, здатних реалізовувати свої вміння в нових умовах життя, у ситуаціях швидких змін. У зв’язку із цим у сучасному освітньому просторі йдуть суперечливі процеси, пов’язані з перетворенням його змістовних характеристик. Одна з відмінних рис цих процесів полягає в тому, що здійснюється перегляд і переосмислення змісту професійної готовності психологів-випускників ВНЗ. Підвищуються вимоги до випускників-психологів, де значну роль відіграє готовність до професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11740
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
seminar2015.pdf99,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.