Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11451
Назва: Екологічний менеджмент на підприємствах України: реалії та перспективи
Автори: Матвійчук, Наталія Миколаївна
Matviychuk, Natalia M.
Бібліографічний опис: Матвійчук Н. М. Екологічний менеджмент на підприємствах України: реалії та перспективи / Н. М. Матвійчук // Еколого-економічні засади раціонального природокористування: теорія та практика реалізації : колект. моногр. / М-во освіти і науки України, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки 10 ; за заг. ред. О. М. Стрішенець. – Луцьк, 2015. – С. 126–139.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 23-січ-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: екологічний менеджмент
природоохоронні технології
енергозберігаючі технології
Короткий огляд (реферат): Ефективне функціонування будь-якого підприємства та зростання його економічного потенціалу багато в чому залежать від наявності надійної системи екологічної безпеки. Одним із найперспективніших напрямів її досягнення та розв’язання екологічних проблем промислового виробництва є екологічний менеджмент. Його метою є мінімізація негативних впливів діяльності організації на навколишнє природне середовище. Формування системи екологічного менеджменту на підприємстві передбачає впровадження природоохоронних і енергозберігаючих технологій, що робить виробництво економічно вигідним, екологічно безпечним та соціально необхідним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11451
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
параграф.pdf293,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.