Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1116
Назва: Факт і його природа у науці та белетристиці (Міркування над поемою Лесі Українки “Одно слово” в інтерпретації Агатангела Кримського. Семіотичний аспект)
Інші назви: Fact and its essence in science and fiction. (Lesya Ukrainka's poem «One word» in the interpretation of Agatangel Krymskyy)
Автори: Косюк, Оксана Михайлівна
Kosiuk, O. M.
Бібліографічний опис: Косюк О. М. Факт і його природа в науці та белетристиці (міркування над поемою Лесі Українки “Одно слово” в інтерпретації Агатангела Кримського. Семіотичний аспект) / О. М. Косюк. - Волинь філологічна: текст і контекст. Агатангел Кримський у контексті української та світової культури: Зб. Наук. пр. – Луцьк: РВВ “Вежа”, 2006. – 256 с. – С.174–181.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 25-тра-2013
Видавництво: Волинський державний університет імені Лесі Українки
Теми: факт
фактична неправда
інформація
онтологія
інтерпретація
наука
література
fact
factual lying
information
ontology
interpretation
science
literature
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто факт і його природу у контексті творчих взаємин Агатангела Кримського та Лесі Українки. The fact and its essence in the context of relations and literary creativity of Agatangel Krymskyy and Lesya Ukrainka is considered in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1116
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KOSKRYM.Pdf283,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.