Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1077
Назва: Тестові завдання для вступників. Англійська мова
Автори: Волошинович, Наталія Валеріанівна
Авдєєнко, Тетяна Євгенівна
Булатецька, Людмила Іванівна
Добжанська, Наталія Іванівна
Єфремова, Наталія Володимирівна
Киричук, Лариса Миколаївна
Коляда, Еліна Калениківна
Лесик, Ірина Валеріївна
Маслянко, Лариса Костянтинівна
Мудрик, Лариса Валентинівна
Ніфака, Тетяна Павлівна
Павлюк, Алла Борисівна
Пуффальт, Дональд
Сацик, Валентина Іванівна
Рогач, Оксана Олексіївна
Галапчук-Тарнавська, Олена Михайлівна
Ущина, Валентина Антонівна
Шерік, Альберт Деніел
Бібліографічний опис: Тестові завдання для вступників. Англійська мова. Вид. 5-те / Уклад. Т. Є. Авдєєнко, Л. І. Булатецька, Н. В. Волошинович та ін.− Луцьк: РВВ “Вежа” Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. 280 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 24-тра-2013
Видавництво: Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): “Тестові завдання для вступників. Англійська мова” є типовими завданнями, що складені для виявлення рівня знань абітурієнтів, які вступають до Волинського державного університету імені Лесі Українки. Запропоновані зразки тестів згруповані у чотири розділи, систематизовані за тематикою (лексичні, граматичні, лексико-семантичні види роботи) та характером завдань (блочні та неблочні завдання). Вони пов’язані з визначенням обсягу мовного матеріалу і точності володіння лінгвістичними елементами, тобто визначенням рівня сформованості мовних умінь та навичок. Тести, що передбачають роботу із тематичними групами, виявляють ступінь володіння лексико-семантичним матеріалом. Комплексні текстові завдання спрямовані на виявлення здатності абітурієнтів до когнітивно-мовленнєвої діяльності, перевіряють не лише розуміння загальної ідеї тексту, країнознавчого матеріалу, а й уміння визначити значення слова за його контекстом. Група завдань на фразові дієслова вимагає знань типових значень дієслів найуживанішої семантики та відповідних їм фразових дієслів, зміна значень яких зумовлена семантикою постпозитивів. Тести на знаходження лексичної або граматичної помилки перевіряють рівень сформованості лексико-граматичних навичок і є завданнями альтернативного характеру. Вони доповнюються завданнями множинного вибору (вибір із кількох запропонованих варіантів правильного закінчення речень або правильного твердження). Лексичний матеріал тестів не обмежено лише активним мінімумом середньої школи, він передбачає також знання та використання пасивного словникового складу. Авторами враховано принцип комунікативної спрямованості завдань, що дає змогу визначити вміння абітурієнтів користуватися правилами комунікації, комунікативними кліше і лінгвокраїнознавчими реаліями. Тестові завдання складено відповідно до типових програм для середніх загальноосвітніх шкіл України, а також згідно з програмами з іноземних мов для вступників у вищі навчальні заклади та рекомендовано як для абітурієнтів нефахових факультетів (розділи 1–3), так і для абітурієнтів, які складають вступний іспит з англійської мови як основної дисципліни вибраного фаху (розділи 2–4).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1077
ISBN: 978-966-600-246-7
978-966-600-248-1
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Level 1_А5.docрівень 148 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
zmist.docзміст20,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
+Level 2_A5.docрівень 2564 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
+Передмова.docпередмова24,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
+Level 3_A5.rtfрівень 3844,65 kBRTFПереглянути/відкрити
english_titulki.docтитулка38,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
+Level 4.docрівень 4697,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.