Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10722
Назва: Управління міжнародними проектами та програмами
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Бібліографічний опис: Управління міжнародними проектами та програмами [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. - Луцьк, 2016. - 157 назв.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 17-жов-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека
ББК: 65я1
Теми: бібліографічні видання
проектне фінансування
маркетинг проекту
Управління ресурсами проекту
Функції управління проектами
Короткий огляд (реферат): Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію по вибірковій навчальній дисципліні «Управління міжнародними проектами та програмами», яка вивчається у СНУ ім. Лесі Українки (Факультет міжнародних відносин). У межах розділів подано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, неперіодичних виданнях та у періодичних виданнях за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічні описи книг, авторефератів дисертацій, статей із неперіодичних та продовжуваних видань мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10722
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upravl_proektamy.pdf314,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.