Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10698
Назва: Психологія масових комунікацій
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Mudryk, Alla B.
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б. Психологія масових комунікацій : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.03010201 – психологія (денна форма навчання) / А. Б. Мудрик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної та соціальної психології. – Луцьк : Вежа-Друк, 2016. – 28 с.
Дата публікації: лют-2016
Дата внесення: 13-жов-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методи досліджень масової комунікації
технологія масового впливу
моделі масової комунікації
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали до курсу побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується виклад тем курсу, основні тези теми, основні положення до теми, завдання для самостійної роботи студентів. Завдання сформульовані таким чином, щоб можна було засвоїти основні категорії психології масових комунікацій, історичні передумови і перспективи розвитку науки, її напрями та галузі, структуру, задачі та методи науки, її міждисциплінарні зв’язки з іншими науками та оволодіти практичними навичками проведення емпіричних досліджень з використанням основних методів цієї дисципліни. Для цілісного уявлення про навчальний курс у навчально-методичному виданні представлені тематичні огляди лекційного курсу, теоретичні матеріали, питання для практичних та лабораторних занять, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам денної форми навчання спеціальності 8.03010201 – психологія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10698
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psykholoh_mas_kom_mag_denna.pdf259,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.