Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10444
Назва: Моделювання та прогнозування стану довкілля в системі багаторівневої підготовки фахівців-екологів
Автори: Фесюк, Василь Олександрович
Fesiuk, Vasyl O.
Бібліографічний опис: Фесюк В. О. Моделювання та прогнозування стану довкілля в системі багаторівневої підготовки фахівців-екологів / В. О. Фесюк // Вища освіта в Україні: проблеми та перспективи розвитку : зб. тез доповідей Міжнародної науково-методичної конференції з проблем вищої освіти, (26-27 квітня, м. Луцьк). - Луцьк: РВВ ЛНТУ, 2013. – С. 322-324.
Дата публікації: кві-2013
Дата внесення: 4-сер-2016
Видавництво: Луцький національний технічний університет
Теми: моделювання і прогнозування стану довкілля
фахові дисципліни
фахова компетентність
Короткий огляд (реферат): Засоби реалізації ступеневої підготовки майбутніх екологів (природничо-гуманітарні, соціокультурні, формувальні, інноваційно-педагогічні, нормувально-прогностичні, інституційно-управлінські) полягають у подоланні кризи системи вищої освіти. Необхідність виходу з ситуації інертності системи вищої освіти, відставання від інтенсивності суспільно-політичної соціально-екологічної діяльності людини співпадає в часі і просторі з вимушеною потребою виживання цивілізації в період екологічної кризи та з формуванням інтелектуально-інформаційного суспільства, яке ще тільки прагне набути ноосферно орієнтованого розвитку. З переліку фахових дисциплін, які викладаються при підготовці студентів-екологів, чи не найбільшою мірою відповідає вище наведеним вимогам предмет “Моделювання і прогнозування стану довкілля”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10444
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фесюк (2).pdf139,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.