Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10442
Назва: Проблеми реалізації екологічної політики в містах України
Автори: Фесюк, Василь Олександрович
Мороз, Ірина Анатоліївна
Fesiuk, Vasyl O.
Moroz, Iryna A.
Бібліографічний опис: Фесюк В. О. Проблеми реалізації екологічної політики в містах України / В. О. Фесюк, І. А. Мороз // Перспективні напрями наукових досліджень-2015 = Perspective trends in scientific research-2015 : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17–22 жовтня 2015 р., м. Братислава, м. Кошица (Словаччина). В 2 т. - К. : Центр навчальної літератури, 2015.- Т. 2. - С. 100-102.
Дата публікації: жов-2015
Дата внесення: 4-сер-2016
Видавництво: Всеукраїнська спілка вчених-економістів
Теми: екологічна політика
тактика природоохоронних дій
Короткий огляд (реферат): Екологічна політика в регіонах та містах України буде тоді ефективною, коли при її формуванні та здійсненні послідовно і до кінця буде витриманий критерій реальності. Тобто, екологічна політика має базуватись на об'єктивній оцінці місця екологічних благ в ієрархії суспільних пріоритетів та реальних можливостей її ресурсного забезпечення. Як показує досвід, між законодавчо-нормативним забезпеченням екологічної політики і її практичною реалізацією зберігається ще досить велика дистанція. А тому об’єктивна оцінка ефективності екологічної політики залишає бажати кращого, про що свідчить наприклад, практично відсутність повністю профінансованих та “доведених до кінця” екологічних проектів у досліджуваних нами містах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10442
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18630.pdf188,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.