Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10379
Назва: Фізика: робоча програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Кевшин, Андрій Григорович
Kevshyn, Andrii H.
Бібліографічний опис: Кевшин А. Г. Фізика: Робоча програма нормативної навчальної дисципліни / А. Г. Кевшин ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , факультет інформ. систем, фізики та матем. , кафедра експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних систем . – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2015. – 15 с.
Дата публікації: 13-чер-2016
Дата внесення: 27-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Фізика
біологічні дослідження
фізичні закони
Короткий огляд (реферат): Фізика належить до фундаментальних дисциплін і є базовою для вивчення спеціальних курсів студентами спеціальності “Фізика”. Біологічні дослідження (аналізи), прикладні або фундаментальні, завжди тою чи іншою мірою спираються на теорії та закони, встановлені фізикою. Прилади, які використовуються біологами у своїй діяльності, є результатом упровадження фізичних законів у практику. Для підготовки фахівців на рівні знань у програмі навчальної дисципліни передбачений цикл лекцій у сполученні із самостійною роботою студентів. Формування у фахівців рівня вмінь та навичок здійснюється з опорою на отримані теоретичні знання шляхом проведення циклу лабораторних занять з основних тем дисципліни та в ході самостійної роботи студентів. Важливим елементом самостійної роботи є виконання студентами індивідуальних завдань за темами дисципліни.
Опис: Робоча програма навчальної дисципліни „Фізика” для студентів за напрямом підготовки 6.040102, спеціальністю „Біологія”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10379
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizyka_(Biolohiya).pdf748,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.