Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10333
Назва: Зайнятість французів
Автори: Сінченко, Євгенія Іванівна
Sinchenko, Yevheniia I.
Бібліографічний опис: Сінченко Є. І. Зайнятість французів : методичні рекомендації із вивчення французької мови / Є. І. Сінченко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. ‒ Луцьк, 2015. ‒ 35 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 22-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: французька мова
укладання контрактів
зайнятість французів
прийом на роботу
Короткий огляд (реферат): Подано матеріали країнознавчого характеру, спрямовані на ознайомлення із проблемою зайнятості французів, укладенням контрактів, їх типами, функціонуванням державного та приватного секторів, соціально-професійними категоріями населення, умовами прийому на роботу та умовами самої роботи, тривалістю робочого часу, зарплатнею французів та француженок, умовами виходу на пенсію та пенсійним забезпеченням, безробіттям та допомогою по безробіттю, іншими соціальними виплатами, а також внесками французів, тож мають на меті як розширення світогляду в цілому, так і закріплення лексичного та граматичного матеріалу, розвитку комунікативної компетенції. Адресується усім тим, хто вивчає французьку мову поглиблено (рівень В2), як під керівництвом викладача, так і самостійно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10333
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зайнятість_французів.PDF3,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.