Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10277
Назва: Англійська мова для міжнародних відносин
Автори: Печко (Маковська), Ніна Миколаївна
Pechko (Makovska), Nina M.
Бібліографічний опис: Печко Н. М. Англійська мова для міжнародних відносин : методичні рекомендації для студентів четвертого курсу факультету міжнародних відносин / Н. М. Печко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. – Луцьк, 2015. – 82 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 20-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методичні рекомендації
англійська мова за професійним спрямуванням
іноземна мова спеціальності
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації складаються з двох тематичних частин - “Superpowers of the Modern World” і “Ukraine in the Framework of International Relations” та містять чітку структуру для опанування лексичним матеріалом за вказаною тематикою. Представлені словник основних термінів та їх пояснення, фразові комбінації основної лексики та приклади їх вживання у реальному мовленні. Кожна частина містить базовий текст з активною спеціальною лексикою та завданнями для її закріплення, а також завданнями на розвиток мовлення за актуальною темою. Навчально-методичні рекомендації складаються з двох практичних розділів та містять навчальний матеріал для вивчення англійської мови за професійним спрямуванням для студентів-міжнародників в рамках навчальної дисципліни «Іноземна мова спеціальності». Рекомендації розроблені для студентів ІV курсу факультету міжнародних відносин спеціальностей “Країнознавство”, “Міжнародні відносини”, “Міжнародні економічні відносини”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10277
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
англійська_мова_для_міжнародних_відносин.PDF1,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.