Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10269
Назва: Франція: подорожі, транспорт та дорожня безпека
Автори: Сінченко, Євгенія Іванівна
Sinchenko, Yevheniia I.
Бібліографічний опис: Сінченко Є. І. Франція: подорожі, транспорт та дорожня безпека : методичні рекомендації до вивчення французької мови / Є. І. Сінченко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. ‒ Луцьк, 2016. ‒ 51 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 20-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Франція
дорожня безпека
громадський та особистий транспорт
організація подорожей
Короткий огляд (реферат): Подано матеріали країнознавчого характеру спрямовані на ознайомлення із розвитком засобів громадського та особистого транспорту у Франції, правилами отримання водійського посвідчення, державними та громадськими програмами боротьби із забрудненням навколишнього середовища, правилами дорожнього руху, безпекою на дорогах та попередженням правопорушень, організацією подорожей, можливістю пільгового проїзду тощо, а отже мають на меті як розширення світогляду в цілому, так і закріплення лексичного та граматичного матеріалу, розвитку комунікативної компетенції. Адресується усім тим, хто вивчає французьку мову поглиблено (рівень В2) як під керівництвом викладача, так і самостійно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10269
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
подорожі__транспорт__дорожня_безпека.PDF2,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.