Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10213
Назва: Профілактика вживання психоактивних речовин підлітками
Автори: Сидорук, Ірина Ігорівна
Гусак, Петро Миколайович
Мартинюк, Тетяна Анатоліївна
Sydoruk, Iryna I.
Husak, Petro M.
Martyniuk, Tetiana A.
Бібліографічний опис: Гусак П. М. Профілактика вживання психоактивних речовин підлітками [Текст] : монографія / П. М. Гусак, Т. А. Мартинюк, І. І. Сидорук. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013. – 484 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 19-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: профілактика
психоактивні речовини
підлітки
соціальний педагог
підготовка
готовність
готовність соціальних педагогів до профілактики вживання дітьми ПАР
підготовка соціальних педагогів до профілактики вживання дітьми ПАР
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена висвітленню проблеми профілактики вживання психоактивних речовин дітьми та молоддю. У роботі запропоновано авторські ідеї щодо розв’язання проблеми адиктивної поведінки підлітків, розроблено систему інноваційних підходів проведення антинаркотичної профілактичної роботи та виділено умови ефективного її здійснення, запропоновано низку методик підготовки майбутніх соціальних педагогів-превентологів. Матеріали, представлені у виданні, можуть бути використані для навчальної, самостійної та науково-дослідної роботи студентів, що навчаються за напрямком підготовки «Соціальна педагогіка», «Соціальна робота», а також фахівців у сфері педагогічної та соціально-педагогічної діяльності. Науковий інтерес монографія представляє для працівників вищої школи та науково-дослідних установ. Видання стане також науково-прикладним ресурсом у професійному самовдосконаленні практиків соціальної сфери, класним керівникам, керівникам дитячих та молодіжних організацій, батькам, фахівцям у роботі з волонтерами студентських соціальних служб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10213
ISBN: 978-966-2750-45-4
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografiya.pdf4,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.