Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10185
Назва: Практична стилістика : робоча програма та методичні рекомендації для студентів напряму підготовки «Журналістика»
Автори: Левчук, Ірина Петрівна
Levchuk, Iryna P.
Бібліографічний опис: Левчук І. П. Практична стилістика : робоча програма та методичні рекомендації для студентів напряму підготовки «Журналістика» / / І. П. Левчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, інститут філології та журналістики, кафедра історії та культури української мови. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 104 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 15-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: стилістика
лінгвостилістика
стиль
функційний стиль
Короткий огляд (реферат): Пропонована у посібнику робоча програма навчальної дисципліни «Практична стилістика» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.030301 «Журналістика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є стилістична диференціація мови, характеристика її функціональних стилів. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Основні поняття стилістики. Функціональні стилі української мови. 2. Стилістична диференціація словникового складу української мови. Стилістичне використання фразеології. 3. Граматичні засоби стилістики та їх використання. Стилістичні фігури. Мета викладання навчальної дисципліни «Практична стилістика» – дати знання основ стилістики як лінгвістичного вчення про функціонування мови, а також виробити у студентів вміння і навички аналізувати та продукувати стилістично довершені тексти різного типу відповідно до мети, призначення, умов спілкування в процесі їх майбутньої роботи. Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Практична стилістика» та методичні рекомендації, необхідні для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до практичних занять. Представлено завдання для самостійної роботи, систему індивідуальної роботи та блок для самоконтролю. Для студентів ІІІ курсу галузі знань 0303 «Журналістика та інформація», напряму підготовки 6.030301 «Журналістика».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10185
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практ_стиліст_журналіст.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.