Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10178
Назва: Мистецтво публічного виступу : робоча програма та методичні рекомендації
Автори: Левчук, Ірина Петрівна
Levchuk, Iryna P.
Бібліографічний опис: Левчук І. П. Мистецтво публічного виступу : робоча програма та методичні рекомендації для студентів напряму підготовки «Філологія (українська мова та література)» / І. П. Левчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, інститут філології та журналістики, кафедра історії та культури української мови. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 64 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 15-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: мистецтво публічного виступу
види промов
підготовка публічного виступу
аргументація
композиція виступу
невербаліка оратора
презентація
етикет публічного виступу
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни «Мистецтво публічного виступу» – розвиток риторичної особистості, удосконалення комунікативних умінь студентів, долучення їх до практики ораторського мистецтва, формування в них основ майстерності публічного мовлення. Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Мистецтво публічного виступу» та методичні рекомендації, необхідні для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до тренінгу. Представлено завдання для самостійної роботи, систему індивідуальної роботи та блок для самоконтролю. Для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», напряму підготовки 6.020303 «Філологія (українська мова та література)».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10178
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мист_публ_вист.pdf953,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.