Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10176
Назва: Мікологія : робочий зошит до лабораторних занять
Автори: Коцун, Лариса Олександрівна
Кузьмішина, Ірина Іванівна
Лісовська, Тетяна Павлівна
Kotsun, Larysa O.
Kuzmishyna, Iryna I.
Lisovska, Tetiana P.
Бібліографічний опис: Коцун Л. О. Мікологія : робочий зошит до лабораторних занять для студентів І курсу біологічного факультету / Л. О. Коцун, І. І. Кузьмішина, Т. П. Лісовська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра ботаніки. – Луцьк: Друк ПП Іванюк В.П., 2015. – 32 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 15-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: мікологія
біологічний факультет
робочий зошит
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит для проведення лабораторних занять з мікології для першого курсу денної і заочної форм навчання біологічного факультету ілюструє та доповнює теоретичну частину розділу під час викладання курсу «Ботаніка». На лабораторних заняттях студенти практично закріплюють набуті в процесі вивчення теоретичного курсу знання, вивчають таксономічну різноманітність, особливості будови та розмноження грибів, характерні ознаки типових представників основних груп цих організмів та їхнє значення. Під час лабораторних занять студенти реалізовують теоретичні знання, вдосконалюють практичні навички роботи з оптичними приладами, техніку мікроскопічних досліджень, виготовлення тимчасових мікропрепаратів, опановують техніку біологічного рисунка. Для кожного лабораторного заняття, крім теми і мети, подано завдання до виконання робіт, а також контрольні питання для самопідготовки студентів до виконання лабораторного заняття. В кінці подається список рекомендованої літератури. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10176
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mycology_metodychka_2015 _друк.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.