Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10146
Назва: ПЗФ як фактор розвитку екологічного туризму на території Локачинського району
Автори: Скакун, Іванна
Фесюк, Василь Олександрович
Skakun, Ivanna
Fesiuk, Vasyl O.
Бібліографічний опис: Скакун І. С. ПЗФ як фактор розвитку екологічного туризму на території Локачинського району / І. С. Скакун, В. О. Фесюк // Екологічні проблеми Волині : матеріали Круглого столу (19–21 березня 2015 року, м. Луцьк) / Луцький національний технічний університет, Міжнародна асоціація екологів університетів та ін. – Луцьк, 2015. – С. 53-55.
Дата публікації: бер-2015
Дата внесення: 14-лип-2016
Видавництво: Луцький національний технічний університет
Теми: природо-заповідний фонд
екологічний туризм
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі туризм відноситься до найбільш потужних, динамічних галузей господарства регіонів. Він створює необхідні умови для стійкого розвитку, сприяючи політичній та екологічній безпеці, підвищенню рівня життя, збереженню навколишнього середовища. Утвердження України як європейської держави вимагає розвитку туристично-рекреаційної сфери. Екологічний туризм – один із видів туризму, який здійснюється в екологічно збереженому людиною природному середовищі з метою пізнання природи і відпочинку. Він ґрунтується на природних багатствах, любові до природи, бажанні її пізнати для захисту і примноження біологічного різноманіття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10146
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скакун.PDF364,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.