Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10135Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Парфенюк, С. В. | - |
| dc.contributor.author | Голуб, Валентина Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Голуб, Сергій Миколайович | - |
| dc.contributor.author | Parfeniuk, S. V. | - |
| dc.contributor.author | Holub, Valentyna O. | - |
| dc.contributor.author | Holub, Serhii M. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-07-14T12:10:07Z | - |
| dc.date.available | 2016-07-14T12:10:07Z | - |
| dc.date.issued | 2016-03 | - |
| dc.identifier.citation | Парфенюк С. В. Вивчення технологічних прийомів підвищення продуктивності і якості зерна Hordeum sativum L. в умовах Західного Лісостепу / С. В. Парфенюк, В. О. Голуб, С. М. Голуб // Екологічні проблеми Волині : матеріали щорічного Круглого столу (24–26 березня 2016 року, м. Луцьк) / Луцький національний технічний університет, Міжнародна асоціація екологів університетів та ін. – Луцьк, 2016. – С. 58-62. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10135 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Луцький національний технічний університет | uk_UK |
| dc.subject | коренева система | uk_UK |
| dc.subject | вимоги до вологи | uk_UK |
| dc.subject | вимоги до ґрунту | uk_UK |
| dc.subject | вимоги до температури | uk_UK |
| dc.subject | система удобрення | uk_UK |
| dc.subject | урожайність | uk_UK |
| dc.subject | продуктивність | uk_UK |
| dc.subject | облік врожаю | uk_UK |
| dc.title | Вивчення технологічних прийомів підвищення продуктивності і якості зерна Hordeum sativum L. в умовах Західного Лісостепу | uk_UK |
| dc.type | Thesis | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FB) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Парфенюк Голуб К.с.16.pdf | Стаття | 889,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.