Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10126
Назва: Подалання особистісної безпорадності студентів у навчальній діяльності
Автори: Дучимінська, Тамара Іванівна
Малімон, Людмила Яківна
Duchyminska, Tamara I.
Malimon, Liudmyla Ya.
Бібліографічний опис: Дучимінська Т. І. Подолання особистісної безпорадності студентів у навчальній діяльності : навчально-методичний посібник / Т. І. Дучимінська, Л. Я. Малімон ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк : Вежа-Друк, 2015. – 164 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 14-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: особистісна безпорадність
подплання
навчальна діяльність
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник є продовженням і практичним доповненням монографії «Психологія особистісної безпорадності студентів» і презентує комплексну програму психолого-педагогічного подолання особистісної безпорадності, яка базується на поєднанні зовнішніх (створення оптимального навчально-виховного середовища з конструктивними стратегіями педагогічного впливу) і внутрішніх (розвиток відповідних особистісних якостей та ефективних стратегій поведінкової активності студентів) чинників. Представлено зміст і структуру методичного семінару з елементами тренінгу для викладачів, через який реалізовуються завдання інформаційно-просвітницької і профілактично-превентивної роботи з «безпорадними» студентами, й психологічного тренінгу для студентів, у ході якого здійснюється діагностична, інформаційно-просвітницька та корекційно-розвивальна робота. У психологічному практикумі, який складає окремий розділ посібника, подано комплекс методик для діагностики безпорадності як складного інтегрального особистісного утворення. Матеріали посібника будуть корисними викладачам і студентам при вивченні дисциплін «Загальна психологія», «Психологія особистості», «Психотерапія та психоконсультування», «Основи тренінгової роботи», а також можуть використовуватися для самопізнання і саморозвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10126
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Posibnik1.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.