Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10124
Назва: Місцеві податки та збори в системі територіальних фінансових ресурсів України
Автори: Цимбалюк, Ірина Олександрівна
Tsymbaliuk, Iryna
Бібліографічний опис: Цимбалюк І.О. Місцеві податки та збори в системі територіальних фінансових ресурсів України / І. О. Цимбалюк // Територіальні фінансові ресурси Західного прикордонного регіону України: історія, сьогодення, перспективи : кол. моногр. / А. В. Кулай, В. А. Гром, О. М. Карліна [та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. Карліна М. І. – Луцьк : Вежа-Друк, 2015. – 400 с. – С. 121-149.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 14-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: територіальні фінансові ресурси
місцеві податки
податок на майно
Короткий огляд (реферат): Важливою складовою територіальних фінансових ресурсів є міс-цеві податки та збори, економічний зміст яких полягає в забезпечені державних органів влади на місцевих рівнях фінансовими ресурсами для виконання покладених на них функцій та завдань, що перебува-ють у їх самостійному розпорядженні і акумулюються у відповідних бюджетах. Таким чином, існування місцевих податків і зборів відповідає в першу чергу інтересам територіальних громад, від імені яких діють органи місцевого самоврядування, оскільки такі платежі є виключно їх фінансовою базою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10124
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_Розділ__Цимбалюк_.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.