Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10052
Назва: Історія української культури
Автори: Рудянин, Іван Петрович
Rudianyn, Ivan P.
Бібліографічний опис: Рудянин І. П. Історія української культури : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів напряму 6.020103 «Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури» / І. П. Рудянин ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра археології, давньої та середньовічної історії України. - Луцьк, 2015. - 20 с.
Дата публікації: жов-2015
Дата внесення: 11-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: українська культура
робоча програма
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є ознайомлення студентів з історією та сучасним станом української культури, як інтегральної культурологічної дисципліни, досягти якої можливо з огляду на те, що складові частини курсу органічно поєднують у собі як історичні витоки української культури, так і її окремі і специфічні галузі та напрямки, зокрема, мистецтво, науку, освіту, релігію тощо. Завдання курсу: з’ясувати витоки української культури та прослідкувати її ґенезу до набуття національних рис; визначити основні національні риси української культури на різних етапах її розвитку; ознайомити студентів з історією розвитку освіти, науки, літератури та мистецтв в Україні від давніх часів до початку ХХІ ст.; дати уявлення про життєвий і творчий шлях найбільш відомих діячів у різних галузях української культури, показати їх особистий внесок у скарбницю європейської та світової культури; показати взаємозв’язки і взаємовпливи української культури та культур інших народів; визначити роль і місце української культури у формуванні української нації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10052
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Культура музейники робоча.pdf667,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.