Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10022
Назва: Функціонування допоміжного виробництва промислових підприємств за умов розвитку ринкових відносин (реформування, структуризація, управління): Монографія.
Автори: Кравчук, Оксана Миколаївна
Kravchuk, Oksana Mykolaivna
Бібліографічний опис: Кравчук О. М. Функціонування допоміжного виробництва промислових підприємств за умов розвитку ринкових відносин : реформування, структуризація, управління / О. М. Кравчук. - Луцьк : РВВ Луцького держ. технічного ун-ту, 2007. - 240 с.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 8-лип-2016
Видавництво: Луцький національний технічний університет
Теми: структуризація
економіка
допоміжне виробництво
реформування
функціонування
аутсорсинг
кластер
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто особливості функціонування допоміжного виробництва промислових підприємств; визначено передумови та ефективність його реформування; досліджено причини структуризації, які класифіковано у чотири групи; обґрунтовано напрями та схема структуризації; окреслено методологічні підходи до неї та подано власний підхід до її проведення, що передбачає п’ять етапів, суть яких полягає у дослідженні особливостей функціонування допоміжного виробництва та їх аналізі, розробці моделей функціонування та побудові плану переходу до них, впровадженні змін у допоміжному виробництві промислового підприємства. Запропоновано модель обсягу допоміжного виробництва, яка економічно обґрунтовує доцільність його функціонування у визначених обсягах на промисловому підприємстві. Розроблено концептуальні засади управління процесами структуризації допоміжного виробництва через механізм аутсорсингу та включення у кластерну модель за двома альтернативними варіантами. Для наукових працівників, спеціалістів у сфері управління, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10022
ISBN: 966-7667-65-0
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchuk_mon.pdf1,94 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.