Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23716
Назва: Біологічні та екологічні особливості зростання Thuja occidentalis L.
Автори: Бойчук, Євген Юрійович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Бойчук Є. Ю. Біологічні та екологічні особливості зростання Thuja occidentalis L. : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. М. О. Шепелюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк 2023. 53 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 29-лют-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Шепелюк, Марія Олександрівна
Теми: туя західна
шкідники
хвороби
природні умови
живцювання
проект
моделювання
кошторис
Короткий огляд (реферат): Наукова робота присвячена дослідженню біологічних та екологічних особливостей зростання туї західної. У першому розділі на основі вивчення інформаційних джерел проаналізовано систематичну та біологічну класифікацію виду, екологічні фактори зростання, та способи використання виду в озелененні. Другий розділ містить основні положення методики досліджень та аналіз природніх умов Луцького району, та їх вплив на зростання туї західної. В третьому розділі було проведено біоморфологічний аналіз зростання туї західної на території Луцького району, проаналізовано агротехніку посадки рослини, та описано хвороби і шкідники які вражають рослину. В четвертому розділі представлено проектні пропозиції із використанням туї західної, подано модель проєкту та розрахунок вартості озеленення. У п’ятому розділі окреслено основні вимоги безпеки при виконанні робіт під час озеленення території. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (35 джерел, у тому числі 13 англійською). Випускна робота виконана на 53 сторінках друкованого тексту, містить 2 робочі таблиці, 27 ілюстрацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23716
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boіchuk_2023.pdf3,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.